metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Sobek ~Sobek (Gość)16.09.2024 12:01

Historią chleba nie posmarujesz i nie zapłacisz czynszu , raty - komu to potrzebne grzebać w historii...Polacy też nie byli świętymi

1422

dekkers ~dekkers (Gość)16.09.2024 11:40

Co Piotrków ma wspólnego z Wołyniem? Nie rozumiem po co ta martyrologia? Wystarczy, że jest już rondo z tą bezsensowną nazwą...

1513

fb ~fb (Gość)17.09.2024 09:42

Za takie pomysły powinni trafić do pierdla!!!

44

ja ~ja (Gość)18.09.2024 08:48

Dlaczego teraz? Przez tyle lat nie powstał to chyba już nie ma sensu. Pamiętaj my ,ale już się nie cofajmy

10

A.B. ~A.B. (Gość)18.09.2024 10:25

To o kilkadziesiąt lat za późno. Nie można zapomnieć o stu tysiącach Polaków bestialsko zamordowanych przez Ukraińców,a ponadto o działaniach batalionów ukraińskich tłumiących razem z hitlerowcami Powstanie Warszawskie,o strażnikach obozów koncentracyjnych ,o 14 Dywizji Grenadierów SS(hałyczyna),o paradenmarschach z pochodniami sławiących "bohaterów' tej dywizji .A teraz zakłamują historię i nie pozwalają na ekshumacje ,godne pochowanie i uczczenie zamordowanych.

00

dag ~dag (Gość)16.09.2024 12:37

A kto to sfinansuje? Nie życzę sobie żeby moje podatki szły na szopkę zarówno prawicową jak i lewicową. Mam dosyć chorej polaryzacji polaków. Prawaki do moskwy, lewaki do berlina, a normalni niech tu zostaną i może w końcu będzie normalnie?

1516

Ja ~Ja (Gość)16.09.2024 22:38

Kolega trzeźwy chyba nie do końca wie co sobie wygooglował. Nie Ukrainy tylko Rusi kijowskiej. Warto poczytać trochę zanim zacznie się pisać głupoty. Pozdrawiam.

27

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat