metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ja ~Ja (Gość)17.01.2023 11:09

Plując nam w twarz niczego nie zbudują.
Dopuki nie odetną się od Banderyzmu nie ma mowy o żadnych mostach. Wciąż żyją ludzie którzy pamiętają. Zanim wyleje się na mnie szambo niech każdy spróbuje porozmawiać że świadkami wiadomo jakich wydarzeń i przekonać ich do budowania relacji partnerskich z naszymi sąsiadami. Prawda musi być na pierwszym miejscu.

61

ja ~ja (Gość)15.01.2023 13:44

Oddajecie im wszystko: własne domy, własne pieniądze, pół polskiego wojska i ćwiartkę całego państwa. Na co możecie liczyć? Nie zasugeruję nawet odpowiedzi, bo mi tego nie puszczą.

249

Eva ~Eva (Gość)16.01.2023 06:33

To potrzebne jak dziura w moście

137

piotrków ~piotrków (Gość)15.01.2023 19:09

nie wkurzajcie ludzi w piotrkowie takimi akcjami co ci młodzi ludzie robią w Polsce tam na ukrainie potrzeba dużo ludzi do pomocy nie musza walczyć wystarczy ze będą pomagać tam a nie u nas krzyczeć chwała

201

polakożercy ~polakożercy (Gość)15.01.2023 19:23

Władza Polakom funduje obrzydliwe podwyżki i urządza jakieś imprezy, nic nie ma za darmo wszystko kosztuje.

212

myślę że ~myślę że (Gość)15.01.2023 11:27

Żeby zbudować trwały most trzeba osadzić go na mocnych filarach prawdy i równości.

260

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat