metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)15.02.2016 10:43

A co tu się dziwić!!!Kto ma nim jezdzić i po co do PT??? Miasto rencistów emerytów i kościołów Pana Prezydenta :))) Czyli zakapturzenia ciąg dalszy :(((

212

Michał--xxx ~Michał--xxx (Gość)15.02.2016 10:45

Może tak wzięlibyście się za tyłek pani, która sprzedała piotrkowski PKS?

200

Janekk85 ~Janekk85 (Gość)15.02.2016 10:52

Mnie to jakoś nie dziwi. Gdyby wjeżdżał do miasta na dworzec jestem pewien, że byłoby dużo większe zainteresowanie a tak nie sądzę, aby komukolwiek jadącemu do Warszawy czy Częstochowy chciało się drałować na sam koniec miasta, aby do niego wsiąść zwłaszcza że z dworca czy to autobusowego czy kolejowego jest dużo połączeń do tych miast. Poza tym zastanawiam się ile tak naprawdę osób wiedziało, że ze stacji benzynowej przy samym wylocie z miasta odjeżdża Polski Bus...

270

Yuijv ~Yuijv (Gość)15.02.2016 11:01

Panie Janek tylko nie wiem czy Pana autobusem dojedzie się za 10zl do Warszawy.

72

pasażer ~pasażer (Gość)15.02.2016 11:32

Mieszkańcy, którzy mają chęć taniego podróżowania powinni wystosować petycję do Polski Bus o niezawieszanie połączeń. Natomiast rada miasta, mogła by też z racji tanich przewozów, skontaktować się z polskim busem i wejść na jakiś kompromis, np. lepsze miejsce przystankowe, związane z łatwiejszym dostępem do komunikacji. Niech im miasto coś zaoferuje, to tanie przewozy pozostaną!

150

piotrkow ~piotrkow (Gość)15.02.2016 11:44

nawet pojecia nie mialam zekursy byly z Piotrkowa

90

broda ~broda (Gość)15.02.2016 13:06

No właśnie - odjeżdżał gdzieś z peryferii - ilu mieszkańców wiedziało że zawitał do Piotrkowa? A tak w ogóle z PT przydał by się kurs do Gdańska, bo dojazd do Łodzi nie zawsze ma odpowiednie połączenie.

120

Janka Szkatulanka ~Janka Szkatulanka (Gość)15.02.2016 13:17

Szkoda, zamierzałam z grupką znajomych przyjechać latem do Piotrkowa, w pobliżu przystanku Polskiego Busa są hotele tańsze niż te w centrum no i nowa linia autobusowa nie tak daleko.

42

pasażer ~pasażer (Gość)15.02.2016 13:20

cały problem jest w tym,że praktycznie już nigdzie nie dostają wjazdu na dworce...i tu jest sedno sprawy,kto pojedzie na obrzeża miasta.

71

gruby ~gruby (Gość)15.02.2016 14:45

Jak może wjeżdżać na dworzec skoro ktoś wymyślił wysepkę na skrzyżowaniu POW ze Słowackiego i łańcuchy na Chodnikach, ten autobus ma 15m. długości i nieda sie go złamac. Nasze miasto jest skazane na BUSY lub stare Autosany. Zresztą poco mają ludzie wyjeżdżać z Piotrkowa jeszcze zadużo zobaczą i też by tak chcieli żyć

161

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat