Wreszcie jakiś normalny polityk zawitał do tego miasta pisowskiego. Co pisiory, gula skacze?
To jest taki płaczek i laluś z tvn-u aby zrobić sobie reklamę do programu mam talent: " w zbieraniu kasy". A ludzi naiwnych nie brakuje.
jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził, uważam jednak, że Hołownia ma potencjał i charyzmę a przy tym nie należy do żadnej partii
Pamiętacie jak mówiło się o królu Kazimierzu, że zastał Polskę drewnianą, a zostawił murowaną?
Czas w końcu coś zmienić w tym kraju, nie dla Nas, ale dla Naszych dzieci, wnuków itd.
Dlatego właśnie mój wybór to KRZYSZTOF BOSAK - lepszego kandydata po prostu nie ma.
Pozdrawiam.
Pan Sz.H. powiedział niedawno na innym wiecu, że było ponad 500 osób w Piotrkowie. Liczę i liczę, ale wyborcą możną być od 18 roku życia raczej, a na zdjęciach widać większość poniżej 14 r.ż. Może za kilka lat, gdy to pokolenie dorośnie cos się Panu uda.
Myśleli, że to eliminacje do castingu, mam talent". Dlatego tyle dzieciarni przyszło.
przecież to widac że to satelita PO i po 1 turze przytuli sie do PO TAK JAK NOWOCZESNA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!