To jest taki płaczek i laluś z tvn-u aby zrobić sobie reklamę do programu mam talent: " w zbieraniu kasy". A ludzi naiwnych nie brakuje.
Wreszcie jakiś normalny polityk zawitał do tego miasta pisowskiego. Co pisiory, gula skacze?
Dla mnie to kolejny "królik z kapelusza", pytanie tylko co za magik go wyciągnął? Sondażownie od samego początku pompowały mu poparcie. Taki drugi Petru. Kto za nim stoi?
A to tekst samego Hołowni? I jakich "wszystkich" miał na myśli? Pontoniarzy, czy może... Bo dla mnie ten tekst zabrzmiał jak wypowiedź jednego rabina do drugiego, gdzieś tam daleko, w pewnym państwie zlokalizowanym w Palestynie... Brrrr... :(
Zwróćcie uwagę na jego sposób wypowiadania, gestykulację... Tam nie ma szczerości, gość brzmi sztucznie, nieautentycznie.
Publiczną służbę zdrowia zlikwidować wraz z tzw. Ministerstwem Zdrowia, szkoły pozamykać "bo koronawirus", samorządom dać więcej autonomii, a klimat zmienić na tropikalny - jak będą u nas rosły palmy, to każdy będzie w stanie zarabiać kokosy. Pierdu, pierdu, bla bla bla...
Patrząc po zdjęciach, to chyba najwięcej ludzi przyszło na spotkanie z p. Hołownią. Czy któryś z kandydatów przyjechał jeszcze do Piotrkowa osobiście?
Trzaskowski nad sciekami nie potrafił zapanować a on prezydentem chce być.Chyba śmietników.Smiechu warte.
Robi sobie kampanie za pieniądze Polaków. To źle wróży. Był już taki jeden z KOD-u i zniknął bez śladu. No chyba, że to będzie polityk na dorobku. Ja głosuję na prezydenta RP Pana Andrzeja Dudę, bo to wiarygodny i sprawdzony polityk.
Jedyny kandydat, który odwiedził moje miasto. I ja to szanuję i dlatego na Hołownię zagłosuję:)
https://img.joemonster.org/upload/rik/18406221b35afafyt_480087964.mp4
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!