Tak jestem za tylko Eurokołchoz musi dać Polsce czas, nie zrobimy tego w 2 lub 5 lat, to może zająć nawet 10 lat lub więcej ale trzeba to zrobić. Ponieważ ekologia nie polega na tym, że za prąd zapłacimy 3x więcej niż teraz.
Najlepiej to palić wynglem ile wlezie. Płacić na górników nawet jak nie maja już co do roboty. Truć się dalej smogiem i nic z tym nie robić!
Ten gostek już nas uszczęśliwił podatkiem od oszczędności, nie wspominając o jego wypowiedziach "u Sowy". Jak dla mnie ten pan to dno i metr mułu.
dlaczego polskie prawo zabrania obywatelom np stawiania turbin wiatrowych
by do pge kasa szła
Pięknie chcą nas uzależnić energetycznie. Czy wy ludzie tego nie widzicie? Pokażcie mi polski przemysł! Polak głupi przed szkodą jak i po niej. Ekologia to jedno uzależnienie energetyczne od innego państwa bezcenne!
Czemu w latach SLD nie wybudowalo gazociągu z zachodu tylko przekładamy teraz za gaz
Dają to trzeba brać to jest myślenie Skok technologiczny...wezmą kasę dla siebie a ludziom bezrobocie przez dekadę
A wcześniej jak tvp i regionalne oddziały dostawaly kasę to było dobrze,otrzymaly nagrody których nie było, ludzie litości, obiektywizm to Wasze drugie imię? Masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!