Przykro mi was poinformować, ale niestety wasza Polonka i Robi nie zagrają w barażach o III Ligę. Zagra natomiast Pilica Przedbórz i R.R. Jest to pewna informacja, także powodzenia w przygotowaniach... do IV ligi ;)
Robson!!!!!!! powinniście gnić w klasie B a nie walczyć o 3 ligę,a Ty za swoje wybryki powinieneś zostać odsunięty od jakiejkolwiek aktywności futbolowej.
Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt. Uważana zazwyczaj za uczucie negatywne, choć w łagodnej formie może być np. bodźcem do pozytywnej konkurencji i realizacji własnych aspiracji.
a ja tam wiem jedno na meczy kibicuje zawsze a jak komuś nie pasuje to niech się ma na baczności fluid tak namnie wolają ludzie z mego miasta dobrze mnie znajom pozdrawiam polonistów z piotrkowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!