Tak jeżdżą ci co każą dostosowywać prędkość do warunków panujących na drodze
Po prostu nóż się otwiera w kieszeni jak się poczyta te komentarze. Jakby ktoś z Was siedział z nimi w radiowozie i widział co się działo. Napewno przyszli na służbę nawaleni i naćpani a poza tym jechali 100 km/h na tych zakrętach u nas na wsi- jesteście beznadziejnie!
a ktoś jechał tą drogą tamtego ranka?? padający i marznący deszcz.. pytanie gdzie była gmina i jej służby??? ja sam bym zaparkował w ty rowie jadąc 20 km/h
ale ubogie info BRAWO nic w stylu kierowca miał tyle i tyle promili jechał z taką prędkością. Czyżby cenzura z ul. Szkolnej
na 100% to było w piątek może w końcu zrobią coś z tym zakrętem tam każdej zimy leży co najmniej kilka samochodów.
tamtego ranka ja sam bym się przykleił do nich a jechałem zaledwie 20 km/h
Od pewnego czasu, a właściwie od zmiany szaty graficznej epiotrkow, chce stać się chyba albumem ze zdjeciami. Prawie każdy artykuł to 2 gora 3 zdania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!