Nie powinno być nawet mowy o otwarciu szkół dopóki nie otworzą normalnie przychodni
Ciekawe który. Tylko obserwować i zaraz będzie wiadomo który do pracy nie przychodzi
A czym to stwierdzono? Testami? Skończyć ten testowy cyrk i skończy się problem. Jakoś grypy nikt testami nie szukał.
A jakie są objawy tego jego zachorowania i czy trafił do szpitala? Bo wynik testu jeszcze niczego nie przesądza.
Tego wirusa to losowo przydzielają czy jak ?
Zastanawia mnie jedno na gastrologii mieli chorego z wirusem i wypisali każdego do domu i nikt na kwarantannie nie jest z tego co wiem.
No to teraz całkowity zakaz kontroli kierowców do końca pandemii .nie można narażać obywateli
to teraz wszystkich których kontrolował w przeciagu ostatniego miesiąca powinien sanepid odszukac
i wszystkich milicjantów z ptb i okolicznych wiosek przebadać
To w takim razie niech oddaje prawko za wódkę.Nie dość że straciłem to jeszcze mnie zaraził być możliwe.No ale z drugiej strony przecież pewnie miał miał maseczkę co chroni to jak mógł mnie zarazić?śmiech na sali
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!