Asy, w pierwszej kolejności łapie się plantatorów, dopiero potem likwiduje się warzywniak.
A nie można tak po prostu nie palić, nie chlać, nie ćpać, nie dawać se w żyłę, nie brać i nie dawać zarobić tym, którzy te świństwa sprzedają?
Ludzie czepiacie się ze Policjant zdjął kamizelkę? Naprawdę...? A może maja dodatkowa do cykania fotek, ha! W sklepach sprzedają, na świecie udowadniają ze i ta z THC ma dużo właściwości leczniczych, w sklepach sprzedają wódkę i papierosy które są o niebo bardziej szkodliwe a pewnie z 2 19latkow robią plantatorów i na 8 lat do więzienia ???? Przedmówco, jak masz 36 krzaków truskawek to już baron rolnictwa lepiej się nie chwalić bo jakiś podatek dołożą ????????
36 krzaczków to plantacja ? Jak mam np. 36 krzaczków truskawek to jestem plantatorem ?
Rozumiem że byli na grzybach, w ramach inegracji, a te trzydzieści chwastów to tak przy okazji.
Jedni legalnie pracują a inni nielegalnie handlują, szkoda mi, tych ludzi którzy legalnie dają się okradać i pracują za 2500tys którym ledwo starcza na życie a taki jeden z drugim sobie rzuca trochę trawy na osiedle i pensje 2500tys zarobią w dzień lub dwa nie tracąc przy tym kropli potu. Takie są realia trzeba kręcić, kraść kłamać każdego i na tym zarabiać w tych czasach legalnie to można się garba dorobić
Po alkoholu jeszcze nikt niczego nie wymyślił a po tych innych rzeczach owszem. Dlatego tak ścigają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!