metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dyrdymał ~dyrdymał (Gość)21.12.2020 15:20

A ile to żyć, potencjalnych samobójców, uratują dzielni policjanci w Sylwestra, w całej Polsce, aż strach pomyśleć. Vive la police.

41

gość_gość ~gość_gość (Gość)21.12.2020 15:21

Przykre ale prawdziwe nie znam chyba tej Pani ale jakiś powód tego posunięcie jest. Myślę,że to brak środków na życie lub brak porozumienia z najbliższymi członkami rodziny . Dobrze, że udało się ją uratować ale teraz potrzebna jest większa pomoc psychologa - dobrego psychologa ktoś musi naprowadzić w dobrą stronę i pomóc . W Życiu może być dobrze można mieć dużo ale czasami coś źle pójdzie i wszystko się wali zostajemy prawie z niczym , długami z dziećmi które nie chcą pomóc i uważają,że im się wszystko należy bo inna czy inny ma! Może mąż,partner coś nawywijał itd...Trzeba tej osobie pomóc!!!!

90

Bolek ~Bolek (Gość)21.12.2020 15:23

Tak odeszła by zgodnie z swoją wolą bezboleśnie w pokoju, a tak będzie się dalej męczyć w samotności i goryczy!

27

gość_tomek ~gość_tomek (Gość)21.12.2020 16:14

Znam tego przystojnego policjanta

30

EmEs ~EmEs (Gość)21.12.2020 22:19

Trochę błędne te informacje i zalecam weryfikacje ich z WSRM ...

00

gość_bystry ~gość_bystry (Gość)21.12.2020 12:06

Nie życzę sobie pomagania mi jak będę chciał sobie odebrać życie bo to moja sprawa będę miał ochotę to to zrobię i nic policji do tego.

311

AndrzejKoreczek ~AndrzejKoreczek (Gość)21.12.2020 11:20

Przynajmniej coś robią, a nie tak jak WRD!

68

gość_mhm ~gość_mhm (Gość)21.12.2020 13:04

No to słabe te leki były skoro odzyskała świadomość. Pewnie za dużo witamin połknęła. Ludzie chcą popełnić samobójstwo, a jednak go nie chcą. Jak to jest ?

35

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat