Pewnie jakiś świniarz potrącił go jadąć swoim ciągnikiem za 1mln zlotych (to był biedny świniarz), możliwe, że jechał na blokadę drogi.
Szkoda zająca
Psy uratowaly zajaca,a ludzi gryza.A kiedys pies byl najlepszym przyjacielem czlowieka.Co za czasy.
W Lubinie policjanci próbowali uratować 34 mężczyznę.
Jak się okazało siedząc na nim go udusili.
Takie czasy...
Boże no co jak co zająca i taka pochwała oszczędźcie śmiechu tyle chodzi po ulicach Łobzów i nie pilnują zającami się zajmują wstyd czemu nie pilnuje cię drani łapaczy w sobotę samochodów na kostromskiej przy Lidlu najechała bym łobuza na stopę wychodzą na ulicę już nam brakuje słów
Zajęcy teraz mało, to się je ratuje. 50lat temu dostałby w ucho i skińczył na talerzu. Wtedy wyłapywani je i eksportowano na Zachód.
Cwany zając nie dał się upasztecić, policjanci też dzielni chłopcy, nawet go jeden pogłaskał
Przypomniał mi się dowcip o rannym zającu:
Do norki wrócił ciężko ranny zając. Ledwo jakoś dokicał, cały zakrwawiony, brak mu jednej przedniej i jednej tylnej łapki.
- Kochanie, co ci się stało?! - pyta przerażona żona.
- A, założyłem się z misiem o rękę, że mi nogi z d... nie wyrwie...
Dziękujemy Panom Policjantom za odruch człowieczeństwa, bardzo miło jest jak się czyta, że na świecie ktoś ma chęć pomagać bezbronnym.
Jeszcze raz dzięki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!