metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_gosc13 ~gość_gosc13 (Gość)12.10.2020 13:33

A może po biedronkach niech pochodzą, bo dziś dwunastego to raj korona wirusowy. Tylko po cywilnemu, maski noszą ludzie pod broda

84

Czy to.... ~Czy to.... (Gość)12.10.2020 13:40

... nie jest absurd? Zdrowy musi chodzić w maseczce a chory bez. Chory powinien bewzglednie siedzieć w domu. Na ulicach powinni być tylko ludzie w maseczkach.

64

politolog ~politolog (Gość)12.10.2020 13:41

Bez pobłażania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

gość2 ~gość2 (Gość)12.10.2020 13:34

W sklepach ludzie bez maseczek, czynne po 2 kasy i stłoczeni ludzie w kolejkach do kasy. Nikt tego nie pilnuje......brak słów

56

mandacik ~mandacik (Gość)12.10.2020 15:11

A czypolicjanci latają przepełnionym grzmotem i sprawdzają jak skoczkowie stosują się do obecnych przepisów maseczkowych?

31

gość_lucynka ~gość_lucynka (Gość)12.10.2020 14:06

Stałam w kolejce do kasy a za mną stał pan bez maseczki!

35

gość_niestety ~gość_niestety (Gość)12.10.2020 15:46

Proszę Państwa. Uważam że społeczeństwo piotrkowskie jest niezdyscyplinowanie i zbyt pewne siebie . Dziś w MZK autobusie kobieta około 55 lat zwraca uwagę drugiej kobiecie młodszej by maseczkę zaciągnęła na nos, po krótkiej wymianie zdań , młodsza pani broniąc się atakowała słownie panią zwracająca jej uwagę. Przykro było tego słuchać . Pozdrawiam mieszkańców mojego miasta Piotrkowa.

33

karol ~karol (Gość)12.10.2020 15:33

37 mandatów w weekend ? Rano w sobotę jechałem około 9 przez Piotrków, w 20 minut naliczyłem 39 osób bez maseczek.

33

gość_reni ~gość_reni (Gość)12.10.2020 16:30

Kary powinny być większe Ludzie chodza bez maseczek paląc papierosy w tlumie i za to nie ma żadnych kar dlaczego???

22

gość_dawid ~gość_dawid (Gość)12.10.2020 16:12

Ludzie, nie przyjmujcie tych mandatów, otwórzcie oczy!!!

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Użytkowniku Adblocka!

To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.

Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.

Dodaj stronę do wyjątków

Zobacz jak wyłączyć blokowanie

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat