Ponad dwa lata temu pisałem: Dlatego nie chcę by znowu Kaczyński przejął władzę? Znowu ma powrócić szukanie haków czyli inwigilacja każdego. A Macierewicz niczym Wielki Inkwizytor będzie organizował krucjatę w imię prawdy i sprawiedliwości na Moskala zaś prezes Jarosław zacznie realizować testament polityczny brata. No a dzień ma zaczynać się od modlitwy o pomyślność, potem praca za bóg zapłać, msza dziękczynna, umartwianie, wypominki, spanko i abarotno świątek, piątek i niedziela. Niestety wtedy będzie już za późno by myśleć o swojej godności, prawach.....A w tym wszystkim wspomagać będą prezesa Kaczyńskiego jedyne media jakie pozostaną Radio Maryja, Telewizja TRWAM i dzienniki katolicko – prawicowe....
Taka myśl przyszła mi do głowy. Gdy PiS do władzy dojdzie to Macierewicz w skórzanym płaszczu na Szucha będzie urzędował. Więcej na http://sklave.manifo.com/-nawesolo
ludzie przeciez PO nie moze sie pogodzic z tym ze ludzie biedni dostali pare groszy i dla nich nie ma milionow na swiateczne paczki.....bardzo prosze przyjdzcie jutro o 14stej zeby ubekom przeszkodzic w tym protescie.....pisze do was ojciec dzieci co troszke korzystaja z przychylnosci tego rzadu
Kwik kwik czerwone świnki koniec waszych emerytur !!! Kwik kwik zabrali koryto !!! Wiwat Polska !!!
Pieprzenie w bambus,dzisiaj w ciągu pół godz. przejechało przez Rynek 9 radiowozów policji,w tym drogówka oraz SM.
I powiem tak,dyżurny zadysponował te przejazdy i niech nam nie wmawiają,że tak nie jest.
Rozkaz przyszedł z KWP w Łodzi,skąd przyjechały dodatkowe Sprintery z obstawą policyjną!
Kaczyński podpalił Polske i od tego pożaru się jeszcze poparzy!!!
w niedzielę o 12tej zbieramy się pod biurem peło radziszewskiej i razem powiemy gdzie jej miejsce i gdzie ma być opozycja bo widzę że nie wie jak zasiąść w ławach poselskich tylko robią szopki że żal patrzeć pozdrawiam myślących... psy szczekają karawana jedzie dalej BRAWO PIS
Kuba dziękuję Ci za trafny poemat. Kochani żaden tchórz nie odbierze nam Wolnej Polski.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!