dziwi mnie czemu o takich bzudrach piszczecie a nie napiszecie ze na sklejkach na roosvelta prąd poraził młodego chłopaka i zginał na miejscu...
O wypadkach na włościach reklamodawców konsorcjum medialnego(do którego należy epiotrkow) się nie pisuje.
Oczywiście sprawdziliśmy tę informację (lub raczej plotkę). Policja tego nie potwierdza. Chłopak zmarł z przyczyn naturalnych - tak zostaliśmy poinformowani.
Ciągnie jednak do starych miejsc, a Piotrków to miasto w którym przeżyłem ponad połowę życia, więc zaglądam tu od czasu do czasu...
Dziwię się Waszym rekcjom...
W moim bloku, (tu, w Szkocji), zdradzony Sowiet, lub czujący się za zdradzonego, poderżnął sobie gardło żyletką.
Policyjny wóz dochodzeniowy stał cztery dni i nikogo to nie dziwiło, szokowało... ot, policjanci prowadzili swoje czynności systematycznie i dokładnie. Sam byłem przesłuchiwany na zasadzie wywiadu środowiskowego, czy znałem... czy coś wiedziałem...
Przestańcie się tej Policji czepiać bez przerwy!!!
Oni są tak samo potrzebni jak hydraulik, abyście nie musieli chodzić do wychodka!.
To, że są tam ludzie czasami nieodpowiedni... Większość jest przecież z Piotrkowa i okolic, więc może warto zastanowić się nad lokalną mentalnością???
Pozdrawiam
To nie plotka tylko fakt.
Fakt, że zmarł z powodu porażenia prądem.
Brak słów:(
No i ktoś w końcu wie po co ta policja tam stała?!
Tę od Perełki spod dworca PKS?
Jeden normalny komentarz!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!