szkoda ze pan prezydent nie zniza sie do poziomu jedngo ,,pana'' i nie idzie z tymi wszystkimi komentarzami do prokuratury :)
Segregacji śmieci pilnują i wszystko dokładnie dokumentują.
Ten do PO ten do PIO a ten do PiSu znaczy się do klechów.
Ależ to Juko nawywijało.
Taki sabotaż.
To był zamach na podstawy demokracji, godziło to w interes społeczny mieszkańców Grodu nad Strawą.
Wichrzycielom, warchołom i podżegaczom mówimy stanowcze nie. Mam to zamiar uczynić 22 lipca.
Kim ....Ich.... Sen... Rostowski z radością nas kiwa.
Co chcieliśmy to mamy.
Film:
Kabała w Tuskolandii
Tusk Donald , Zielona Wyspa, Tuskolandia......
http://sklave.manifo.com/galeria
Tak myślałam. Przecież Krzywousty mieszka na Łódzkiej, więc blisko miał, żeby dać nura do tego bloku. Tylko nie wiem jeszcze, kim jest ten koleżka? Doktor moskiewski?
Jeszcze będziecie chcieli "tomik poezji" z autografem od sklave :D :D
Artykuł oparty na wątkach domyślnych. Trzeba chyba jakoś uczcić narodziny nowej dziennikarskiej tradycji :)
Taaa... A może suczka dostała cieczki...
takie komentarze Sklave nie powinny sie tu pojawiac.artukul jest oczym innym a ten typ tez nawija o czym innym.czy tak bladzi w oblokach czy co ????
oj tam kolega z komendy miał urodziny i koledzy wpadli życzenia złożyć a że później impreza się rozkręciła no to auta zostały :P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!