Skończy się jak w Anglii, Francji, Niemiec, że będziemy mniejszością w swoim kraju.
Jeszcze mundurowi będą mi mówić kogo mam akceptować a kogo nie.
Nie skończy sie ponieważ w Polsce jest za mały socjal i nie zjeżdża tutaj tylu obcokrajowców. Narazie mamy spokój jeśli chodzi o mniejszości.
Z wielu moich znajomych policjantów zdecydowana większość jest niestety nietolerancyjna, kiedy o tym opowiadają zastanawiam się czy powinni mieć pozwolenie na broń? Tłumaczę im, że to m.in. oni powinni dawać przykład, ale to jak przysłowiowyn grochem o ścianę.
Zapraszam do Wólki kosowskiej lub do większych centrów handlowych w warszawie. Całe osiedla żółtki mają i knajpy już nie wspomnę o czarnoskórych co mają bazary obstawione i turasy z kebabami. Na budowach sami ukraińcy a w hotelach ukrainki sprzątają. Ale mamy spokój...
Może dlatego mają takie zdanie, że więcej widzieli i mieli z mniejszością do czynienia. Mam tutaj na myśli głównie cyganów/romów z wojska polskigo.
Lepiej niech pójdą na jakiś kurs z psychologii. Bo pałą to dostać zawsze można, ale żeby przekonać słownie to nie lada wyczyn i w tym samym czasie co skorzystać z pały.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!