metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aeroklub ziemi piotrkowskiej ~Aeroklub ziemi piotrkowskiej (Gość)21.06.2018 08:35

Polska - skansen europy. Zwłaszcza Piotrków

34

Miłośnik wolności ~Miłośnik wolności (Gość)21.06.2018 10:03

Sukcesy, sukcesy. Paralotniarze, droniarze na usługach służb? Ano, ktoś musi donosić w tym kraju. A dlaczego nie ma tak wielkich sukcesów w wykrywaniu kradzieży?
Eee... no... Bo to mniejsza szkodliwość czynu! Chyba. A może ich sprawcy za zyski z włamu i doliny pokupowali sobie sprzęt latający i też są na usługach służb? Czy te podniebne orły mają prawo fotografować z góry moją posesję i mnie na podwórku nie w ostatku? Czy te zdjęcia mogą być wykorzystywane do planowania kradzieży? A może sobie kupić procę? No bo co innego mogę zrobić, żeby mi latająca świnia nie zaglądała w garnki?

62

gość ~gość (Gość)21.06.2018 07:23

Tymczasem w Kanadzie legalizują rekreacyjne użycie i uprawę na własny uzytek. A w Polsce jak w lesie xd

125

gość ~gość (Gość)21.06.2018 17:03

Wczoraj latał śmigłowiec nad nieużytkami w gorzkowicach będą następne ?!?!

10

ll ~ll (Gość)21.06.2018 19:04

w Polsce jak w lesie. Żałosne że policja zajmuje się takimi sprawami

12

gość ~gość (Gość)21.06.2018 19:07

Krecik nuu nuu.

10

gość ~gość (Gość)21.06.2018 09:56

Skąd roślina miała wiedzieć że jest nielegalna i nie może rosnąć w Polsce? xd

63

gość ~gość (Gość)22.06.2018 13:55

Dziki kraj.
Gdyby był legalny dostęp do marihuany nie byłoby problemu z dopalaczami.
Za zadaszenie krzaka jest się ściganym przestępca a producenci dopalaczy śmieją się Państwu w twarz.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat