Czy mam uwierzyć, że będą to zmiany w dobrym kierunku?
Nie będzie mi machał pan aspirant ksero z teksem stalkingu?
Ale tusza u naczalstwa taka jak i u mojego plebana z parafij tak ich bidaków te mundurki uwierają :):):)
Panie Komendantu tych ochlapusów biurkowych na patrole piesze albo do regulacji ruchu...
~wlodziooo (Gość) chłopie ochłodnij od radia i tv bo oszalejesz, wszędzie ubeki- przeczytaj na necie co to było UB to nie boli i nie szczypie haha?
Najwyższy czas żeby tą destrukcyjną dla kraju i samej policji karuzelą stanowisk zajęła się Gazeta Trybunalska. Jedyne wiarygodne i rzetelne medium, przed którym wszyscy drżą.
Przed wojną nikt nie patrzył oficerom w papiery gdzie kończyli akademię, bo gdzie mieli kończyć, ale życie oddawali bo Polska jest jedna- jak mawiał Franek Dolas , a dzisiaj - CABARET
Panu Nowickiemu w P.T. się nie spodobało, myślał, że będzie tak jak w Radomsku, ciepła posada i p.....e w stołek. Próżno w polskiej policji szukać oficerów z prawdziwego zdarzenia....
same grubasy a mają pretensje do szeregowych policjantów o sylwetkę :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!