Dziwna ta elewacja ............. ponoć nowy budynek a wygląda jak po ogromnej burzy gradowej .... fotka 1, 2, 3 ....... zamawiając szybę, proponuje zamówić żelazko i wyprasować elewację ! ! !
Mam pytanie: kto zdecydował o godzinach otwarcia? Do 20.30 otwarta jest tylko Biblioteka Narodowa:( Nie lepiej pomyśleć o warsztatach, ciekawych lekcjach bibliotecznych dla dzieci, młodzieży w godzinach przedpołudniowych? Pies z kulawą noga nie przyjdzie o 20 do mediateki zimą.
A martwy dzik znaleziony przy ul Łódzkiej spędził w rowie 2 dni i nikt go nie pilnował bo po co ? Ważniejszy Pomnik Mediatekaaaa
chojniak to najgorszy prezydent jaki istnieje w Polsce, zadłużył miasto, najwieksze podatki, brak rozwoju i perspektyw, tylko Hearing i masa magazynów nic więcej, branie kredytu na splate kredytu, brawo dziękuje ci ludu Piotrkowa za wybranie takiego po raz kolejny na prezydenta!!
Piotrkowski ciemnogród który nie wie że takie budynki są odbierane przez inspektorów z wszelkimi szczegółami co do wymagań określonych w budowach publicznych. Szyba taka to całe szczęście że tylko 6 tysięcy i mam nadzieję że te bachory odpowiedzą. Trzeba pilnować, mam 25 lat i nigdy nie zdarzyło się mi nic takiego. Żenada i patologia.
Piotrkowski ciemnogród który nie wie że takie budynki są odbierane przez inspektorów z wszelkimi szczegółami co do wymagań określonych w budowach publicznych. Szyba taka to całe szczęście że tylko 6 tysięcy i mam nadzieję że te bachory odpowiedzą. Trzeba pilnować, mam 25 lat i nigdy nie zdarzyło się mi nic takiego. Żenada i patologia.
Nie zadajmy od dzieci rozumu,którego sami nie mamy!!!!
Mediateka....śmiechu warte...Stwórzmy dzieciom
atrakcje którymi się zajmą a nic takiego nie zrobią...
Zastaw się a postaw się to hasło władzy a obdarty guzik
w salwie.To jest to samo jakbym kupiła Lamborgini
a mieszkała na Starowarszawskiej!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!