Witam.
czy popołudniowy koncert orkiestr jest aktualny? bo wybieram się, a już doszły mnie słuchy, że został odwołany.
Kamilku szkoda,ze tak malutko jestes na tym filmiku ale fajnie Cie widziec choc tyle... :)
Policja ok, ale straż miejska to zbiorowisko totalnych przygłupów. Miałem z tymi panami do czynienia po prostu brak skali co do poziomu ich kompetencji.
Trzech panów policjantów na zdjęciu przy sztandarze. Ten ostatni po lewej, niestety trochę przysłonięty przez sztandar, jest przystojny :-)Ale tylko on. Nie tylko policjantki proszę panów mamy ładne, ale policjantów też :-)
Kolejne zbędne etaty.
a ja sie pytam... jak to jest mozliwe w 80tys-ecznym ze Panowie z policji blokuja znaczna czesc maista i tym samym zakorkowuja pol miasta tylko po to aby ta cala klika jaka jest 'gora' policji mogla soie przeleciec przez miasto na luziku?
I to mialo byc swieto Policji?... jedynie pogoda nalezycie to skomentowala (czyt. lzami rozpaczy)
Oj chyba słabo się przyjrzałaś bo przystojnych to tam było wielu a policjantki takie średnie
No wiem, że policjantki średnie, ale skoro wcześniejsze wpisy mówią, że ładne to dałam odpowiedź co do męskiej ekipy :-) Akurat moją uwagę zwrócił ten jeden :-) Ale innym się mogą inni podobać :-) Pozdrawiam :-)
Co do tego, zgadzam się. Po co korkować pół miasta/ Ale z drugiej strony to tylko raz w roku, pozwólmy bez pretensji im również się pobawić :-)
Pogoda była pod psem. Teraz wiem jak wygląda mokra glina.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!