To ile mocy i, jaka siłę miał ten smart że kierujący pojazdem ford fokus nie mógł go wyprzedzić i podczas wyprzedzanie smart zepchnął go z drogi? Dziwne...Sam jestem kierujący nie jeżdżę szybko ze względu na nierówności duży rozmiar felgi i niski,profil opony Moje auto waży 1400kilo i ma ponad 170koni , jadąc 80km na dozwolone 70 jestem wyprzedzany przez januszy w citroenach fordach a czasem nawet golfach 1.6 gdzie myślą że sa driverami ostatnio Wyprzedzała mnie BMW e46 1.9benzyna 5osob na pokładzie w tym dziecko nie patrzyłem w tym czasie w lusterko wsteczne bo jechał ciągle za mną Nacisnalem mocniej pedał gazu podczas gdy on mnie wyprzedzał z naprzeciwka jechał rowerzysta i co myślicie BMW nawet, nie zwolniło gdyby nie moja reakcja szybkie nacisniecie pedały hamulca BMW wjechało by wprost na rowerzystę. Inni podczas Wyprzedzanie 1.6 mrugaja długimi światłami i trąbią bo myślą że mają 100koni pod maską to Wyprzedzać mogą wszędzie i kazde auto. Kiedyś wyznacznikiem była pojemność silnika z tyłu na klapie jeśli jechało auto i, miało np 3.0 z tylu a kierowca jadący za miał 1.8 to nawet nie próbowała wyprzedzać
Auto wyprzedzając ma spora prędkość. I taki Smart go mógł lekko stuknąć i tracisz równowagę.
Jak mały Smart mógł dać radę zepchnąć dużego focusa? Coś tu nie klei się. Policja jest tak naiwna czy myśląca inaczej? Czy uratowany focusowiec nie jest w coś zamieszany i dostał w błotniki od wierzycieli czymś większym? Tak pytam. Śmierdzi mi tu porachunkami albo zazdrosnym mężem w mercu albo bemwajce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!