metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bazary i targowiska skontrolować ~bazary i targowiska skontrolować (Gość)13.10.2010 19:01

Cytuję:
Kilku mężczyzn o ciemnej karnacji skóry przemieszcza się ulicami Słowackiego i Wojska Polskiego, wchodzi do firm i placówek handlowych pod pretekstem rozmienienia pieniędzy. Po każdej takiej transakcji pokrzywdzonej osobie brakuje od kilkudziesięciu do ponad stu złotych.

Chcieliście do UE to ją macie.To dopiero początek. Złodziei i żebraków trzeba deportować raz na zawsze z Polski. Polska dla Polaków. Polacy nie maja pracy a Rząd Donka, Krzycha i Rycha nie robi nic, żeby powstrzymać najazd włóczęgów i złodziei z południowej i wschodniej Europy. Polacy na targowiskach handlują płacąc ZUS i podatki a te włóczęgi handlują za friko i mają z tego podwójną korzyść.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.10.2010 21:51

Jestem czujny! p. Mazurowi mówimy głośne nie!

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)13.10.2010 21:56

"MARKPIO" napisał(a):

A z czym koleś oszukuje???

00

sauron ~sauron (Gość)13.10.2010 21:57

"MARKPIO" napisał(a):

To was jest kilku,a może ty słyszysz głosy, odstaw te leki bo pewnie to chińskie podróbki.

00

zet ~zet (Gość)13.10.2010 22:05

ładnie musza motac na tym rozmienianiu .

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.10.2010 22:13

"sauron" napisał(a):
chińskie podróbk

Jasne, chińskim podróbkiem są goście o mało zdefiniowalnym dla Polaków ...słowie s-----jak sauron

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.10.2010 23:16

"MARKPIO" napisał(a):
słowie s-----jak sauron

dopowiadam.......jak ..zasruan biały!

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)13.10.2010 23:25

"MARKPIO" napisał(a):
dopowiadam.......jak ..zasruan biały!

A ten czego chce?

00

pokszywdzony ~pokszywdzony (Gość)14.10.2010 06:50

Policja niech nie ostrzega tylko łapie złodziei, oszustów, rabusiów i innych złoczyńców. Sądy niech zasądzają jak najwyższ wyroki. To może będzie więcej bezpieczeństwa i porządku.

00

cieciorka cieciorkaranga14.10.2010 07:44

"MARKPIO" napisał(a):

A czy Szanowny Pan komukolwiek powiedział już w życiu tak? Bo mam wątpliwości :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat