Wy łapcie bandytów a nie ostrzegajcie. A jak wam się pokaże palcem, kto jest złodziejem i łobuzem to się odwracacie tyłem, taka z was policja. Żeby dalej nie cytować leparcicy
Szybkie pytanie, dlaczego piotrkowska milicja milczy o brutalnych napadach na emerytów w okolicach Porzecznej? Dwie seniorki napadnięte, jednej odebrano portfel, druga poturbowana, musi poruszać się o balkoniku. Żadnych ostrzeżeń, czy działań prewencyjnych, a może rozkaz z góry, bo to przecież beżowi czy też czarni. Nie przepraszam to wielbiciel win z Gruzji, jak ten nożownik. Na pewno winne braki kadrowe.
Nie wiem ja wykupiłem w tym roku nocleg na Sylwestra w Zakopanem na 3 os. 4 noce pełne wyżywienie balia + sauna 400zł. noc za rodzinę 2xdorosły plus dziecko 12 lat.Przy Krupówkach jak ktoś szuka taniej to z pewnością oszustwo.Byliśmy rok temu i petarda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!