A ja jestem niezadowolony z tego, że wydaje się publiczne pieniądze na takie "badania".
Uczniowie i studenci są najbardziej zadowoleni, ponieważ niedługo z Polski wyjadą....
No patrzcie i wystarczyło tylko kilka dni władzy Kaczyńskiego a o ile wzrosło zadowolenie?
Niedługo osiągnie ten poziom gdzie wszyscy będą zadowoleni i wszyscy będą kochać Naczelnika. A on sam wrogów nie będzie miał.....pośród żywych. Tak nam dopomóż Bóg
Kingsajz, Szuflandia rządzi się swoimi prawami. Foto http://sklave.manifo.com/galeria
...w tym prezesi banków i ich rodziny, biznesmeni i ich rodziny, czołowi politycy i ich rodziny oraz mniejszości narodowe ;)
Czy to jest to samo badanie, które przeprowadza pan profesor Czapliński? Bo jeśli tak to proponuję poszukać kiedy według rzekomo rzetelnych badań profesora ludzie w Polsce byli najbardziej szczęśliwi. Okazuje się, że w czasie stanu wojennego (sic!)
Przestańcie wypisywac bzdury bo jak widac badanie było robione pod rządam PO i wśród członków tej parti ludzi którzy przy korycie byli to im było dobrze .Niech kazdy z redaktorków wychyli nos z siedziby radia by zobaczyc rzeczywistość ,bezrobocie i szans na znalezienie pracy zadnych wiec z czego byc zadowolonym ,ze sie wegetuje cofając do czasów z przedwojennych .Propaganda PO wszędzie dobrobyt widziała tak jak Tusk który przykładal reke do okradania własnego narodu
Po studentach i uczniach najbardziej "zadowolną grupą społeczną" w Polsce są przedszkolaki. Tak wynika z moich badań. Poniżej przedszkolaków badań nie prowadziłem...Mój znajomy rencista nie chciał w badaniu brać udziału i powiedział ,że mi zaraz prz...li. Co jest jak widać zgodne z badaniami oficjalnymi GUS.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!