Noty bardzo wysokie .............. lecz, działanie podobne lub takie samo, jak Posterunkowy (Rodzina Zastępcza) .....
Już nie... byłem sprawdzić czystość koksu to mi zabrali i jeszcze chcą przybić posiadanie. Nie o taką policję walczyłem ;) nie ufam.
To pewnie dlatego, że minister spraw wewnętrznych, pogryzł się z ministrem sprawiedliwości i zastosował, jak Don Corleone, propozycję nie do odrzucenia.
Policja w życiu, taki wynik wyssany z palca chyba.Sorry ale jedyną służbą mundurową która może mieć wysoki status zaufania społecznego to Strażacy. Policja jest niewydajna w mniejszych miejscowościach wręcz chamska. Ktoś chce chyba wybielić policję ale nie tędy droga. Polacy się raczej boją policji.
Dla mnie to strażacy byli, są i będą zawsze grupą zawodową, do której mam największe zaufanie i szacunek.
Piotrkowscy policjanci mogą zamiatać ulice , tak dokładnie bo może do tego się nadają . nie potrafią przeprowadzić żadnej konkretnej akcji - wychodzą na idiotów . Najlepiej wychodzi im siedzenie w gabinetach i pierdzenie w stołek.
po nocach sni mi sie ze strzelam do policji...czyżby to wizje apokaliptyczne gdy nadejdzie collaps i chaos..who knows
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!