Każdy zdrowo myślący kierowca pojedzie taką drogą, która mu najbardziej odpowiada. To jest objazd drogi lokalnej, sami mieszkańcy regionu się tędy poruszają, więc każdy zna wiele innych możliwości. Po co nad tym myśleć, każdy sobie poradzi. A jeśli kierowca nie używa mózgu, to niech jedzie objazdem wyznaczonym.
Przemęczymy się ale ważne że wreszcie powiat ten most zrobi i jeszcze drogę i będzie git
Na autostradzie 3 lata utrudnienia masakra i trzeba wytrzymać . Cieszcie się że po tylu latach zmienia się infrastruktura na plus a wójt chyba z opozycji do naszego rządu że mu się nie podobają programy budowy dróg i autostrad plus
Każdy niech jedzie jak mu pasuje a nie będzie jeden mądry z drugim wskazywał jak mam jechać. Niech się do roboty wezmą te wójty i dyrektory
Każdy niech jedzie jak mu pasuje a nie będzie jeden mądry z drugim wskazywał jak mam jechać. Niech się do roboty wezmą te wójty i dyrektory
U nas niby tak miało być tak dobrze w gminie a tutaj czytam że Wolbórz najlepiej zarządzaną Gminą. Może czas po nauki do pana Jarosa Wójcie nasz kochany
To wójt nie wie że droga jest jego robiona i tak chce objazd kierować? To kto mu tą drogę robi też powiat czy gmina. Żenada żeby w gminie nie przekazywali sobie informacji co gdzie robią
Wójt jak zwykle: powiat nie robi to źle, powiat robi dobrze to też źle.
Un się na wszytkim zno. Słuchać się już go nie chce.
Niech pomyśli najpierw a później mówi. A nie co mu krowa na język przyniesie.
Ja tam biorę 500+ i nie ruszam się z Woli. W bloku ciepło a zakupy to se zrobię w jednym z dwóch marketów wolskich. Do piotrkowa po co i na co jechać?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!