Gdzie można sprawdzić nazwiska radnych, którzy głosowali za?Będą nam niezbędne przy następnych wyborach, żeby ich wykluczyć. Widać, że nie liczy się w tym mieście człowiek, mieszkaniec - tylko rozbuchane ja. Powinno być referendum...
Już chce palić na stosie. On Waldi Kiepski, wyznawca Ojca Rydzyka, słuchacz Radia Maryja, kapłan chciwości , ciemnogrodu, zadufania i zgnilizny moralnej. Żałosny prostak, płatny klakier kleru, wciskacz historyjek o dobroci Kościoła, obłudnik i wyrafinowany blagier. Do Nieba z takim, Ziemia jest dla niego o wiele za dobra!!! A Piekło składa się z inteligentnych osobników i takiego mitomana nie wpuszczą. Bo i po co?
Jest w Bełchatowie oddział, który zaradzi twoim schorzeniom.
A ja myślę, że księdza to widziałeś przy komunii albo w gazetce partyjnej, niewiele wiesz i dajesz ujście własnym frustracjom, szukając łatwego wroga i wytłumaczenia swoich życiowych niepowodzeń.
Jak powiedziałem, z chrześcijańską pomocą spieszę i proponuję konsultację psychiatryczną.
to po prostu złodziejstwo, jak oni mogą tak okradać piotrkowian
Tak, najbardziej przydatny byłby ten osirodek, najlepiej wokół własnej osi, ten rodek. Prawda Waldemarze?
I po co to budować. Zamiast kościoła czarna mafia postawiła by żłobek, dom samotnej matki, jakiś osirodek ktory by przygotowywal osoby z domu dziecka do dalszego zycia.
Walduś Kiepski? Nie przypominam sobie by do kościółka co niedzielę ganiał. Co najwyżej jakiegoś browara robił w czasie porannej mszy.
Miesza się Wadusiowi. Miesza. Ironia z kleru a wiara w Boga. Bo kpin z tego ostatniego jakoś u Markpio nie zauważyłem. Kler, nie ulega wątpliwości, to dżuma z którą należy walczyć. Nieliczni księża, powtarzam nieliczni, mają moralne prawo do noszenia szat kapłana. Pozostali to pazerni urzędnicy!!! Tylko urzędnicy, a bliźniego swego mają głęboko w du..e!
Komu potrzebny jest nowy kościół?
Jedyny plus z tego jest taki że miasto zarobi niemało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!