Kościół na kościele....co za kraj....jeszcze Jezusa ze Świebodzina postawcie na deptaku przy słowackiego,a obok pomnik Chojniaka z szabelką na osiołku ze stadem giermków...buahahaha....tak sanktuarium wybudować w Piotrkowie to pielgrzymki będa przybywać,a i hotele się wreszcie zapełnią....ech taka moja recepta....
173zł/m2 w tak atrakcyjnym miejscu, to ma być cena rynkowa?
Przecież to zwykła afera gruntowa i cały urząd miasta jest w niej umoczony.
Plan zagospodarowania celowo nie został opracowany. W nim powinien pojawić się zapis: Zakaz wykupu gruntu przez ludzi obleczonych w wory i zakaz budowy boźnic.
ha ja tez chetnie za taka cene kupiłbym działke w piotrkwoie i wybudował domek sobie .
Taka cena tylko dla członków mafii rodzinnej.
Z jednej strony sprzedają nieruchomość za połowę wartości a z drugiej zaciągają 20mln zł kredytu na spłatę wcześniejszego kredytu. Nawet w bankach mają swoich członków rodzin katolicko - mafijnych.
dokąd zmierzasz Polsko!?
Do nieba, do nieba.
Przeciez taka decyzja to totalna głupota i wstyd dla ojców tego miasta. Czy to jakies masowe szaleństwo? Za mało kościołów? A złobki, przedszkola, pomoc ludziom bezradnym i starym? Dajecie miejsce na następny kościół zeby emeryci mieli gdzie zostawiać ostatni grosz?
Waldemar.Już samo imię dyskredytuje Cię. KIEPSKI to właściwe określenie. A święceń to ty przypadkiem nie miał? Coś mi się tak widzi.
kiedyś do kościoła trzeba było iść pare kilometrów a teraz wiernym za daleko do kościółka na Słowackiego? mieszkań w piotrkowie niema i pare innych rzeczy by się przydało bo banków i kościołów jest u nas dostatek!następnych darmozjadów i zboczeńców trzeba będzie utrzymywać,niech zaczną płacić podatki!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!