Te pół balona pójdzie na pensje i kiełbasę wyborczą w obronie d//y prezydenta. Kampania rozpoczęta.
Swoją drogą od czego jest śmieszna amatorska SM. Bo chyba od wyłapywania agentów co wyrzucają/porzucają zwierzęta.
Właściciela za tę kasę poszukać dowalić mandat na 2000zł i kasa się zwróci do budżetu 2x.
PS: Nie w temacie ale przypominam od 1 maja br. cena wody idzie w górę jak cholera ! Tak więc bogata kampania będzie.
Tylko pies lub inne zwierze może być prawdziwym przyjacielem człowieka.
Nie zapominajmy,że my ludzie jesteśmy o wiele gorsi od zwierząt.
Liczne posty poniżej tylko to potwierdzają.
[cytat]
Większość bezdomnych to pijaczki.
W przeciwieństwie do bezdomnych zwierząt sami sobie zgotowali ten los i niektórym jest z tym nawet dobrze.
buhaha może jeszcze napiszesz to bzdurę powielaną przez miłośników zwierząt a tak naprawdę niemający pojęcia o czym mówią ze zwierzęta zabijają tylko dla pokarmu aby się pożywić?
Za nikim nie powtarzam, miałem psa i wiem co to psia miłość, na zawsze i do końca.
Zwierzęta zabijają również w walce, to normalne na tym świecie. Ponieważ jednak nie mają rozumu, nie robią tego z taką perfidią jak niejeden człowiek.
Podobno rzymianie długo nie chcieli przyjąć chrześcijaństwa, bo nie mogli zrozumieć,że Bóg może kochać tak nikczemne stworzenie jak człowiek.
Twój niezrozumiały "język polski" jest jedynie poparciem na bałagan w Twojej głowie... Ludzie udomowili i oswoili dzikie zwierzęta, robiąc sobie z nich pokarm, materiał na buty i ubrania oraz przyjaciela. Jednak bezgraniczna głupota oraz żądza posiadania spowodowały, że nie mamy "kontroli" nad "domowymi" zwierzętami, zgubiliśmy gdzieś równowagę i najczęściej je krzywdzimy i traktujemy jak rzecz. A rzeczą one nie są, o czym Ty, jak widać, pojęcia nie masz. Jak się kogoś oswoi, to się bierze za niego odpowiedzialność, ludzie tego nie potrafią. Potrafią tylko niszczyć.
dobra dobra zanzi idz mieszkaj w budzie albo oborze tymi swoimi zwierzakami jak tak nienawidzisz ludzi
zibi i nowi tacy dobrzy i milujacy pokoj i milosc ludzie ale naleza do tej kategorii podlych bestii ze corke by zabili za to ze spotyka sie nie z tym odpowiednim np ze ,mn :D ale psa to by nie wywalili z domku bo zimno i pada
Ja nienawidzę podłych zachowań i mega głupoty, a nie ludzi :) Poza tym, z takimi "głębokimi" komentarzami, jak Twoje (z kilku nicków na dodatek), to nie masz co kierować się w moją stronę ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!