jak wygra PiS to w mieście taki cyrk stanie się przymusowy dla wszystkich.
Byłem i widać mnie na zdjęciu. A wy siedźcie w domu i tylko narzekacie. Nie macie Maryji w sercu.
Jeżeli już w coś wierzymy, to nie róbmy z tego widowiska, pokazówki. Według mnie wiara lubi ciszę, spokój, intymność. Takie warunki zapewniają jedynie tzw "świątynie" - kościoły. Tego typu "spektakle" to najwyższej formy obłuda, którą wyraźnie w wielu miejscach gani i potępia Pismo Święte. Jak nazwać człowieka, na czele z księdzem, który łamie zapisy tej świętej księgi?
Chyba mają do tego prawo i nikomu nic nie robią . Skoro Gośka ze swoimi wyznawcami ma prawo harcować po mieście to i ci ludzie też mają prawo do sowiej manifestacji (wiary ) . To się nazywa tolerancja
Co byście powiedzieli gdyby ktoś na ulicy chodził i nosił np.dużą gwiazdę Dawida lub jakiś inny atrybut innej wiary.Czy też bylibyście tak spokojni? Przecież Konstytucja dopuszcza wolnośc sumienia..Co "prawdziwi polacy i katolicy" na to,
Do obużonych negatywnymi komentarzami. A co wspólnego ze wspomnianą miłością ma ten w garniturku i cała jego partyjka?
Zastanówcie się co niektórzy, co z Wami jest nie tak, dlaczego kłują Was w oczy takie widoki ludzi, którzy przecież tylko się modlą, nie przeklinają, nie mordują, nie krzyczą. Wzywają do miłości i wzajemnego poszanowania. Bierze udział ten, co ma taką ochotę i potrzebę.Co w tym złego widzisz człowieku? Najprościej wszystkich i wszystko krytykować, lekarzy, nauczycieli, sędziów, księży....wszyscy źli, tylko nie ja. Ja jestem ideał i wszystko mi wolno. Szanuj drugiego, będziesz sam szanowany!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!