metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mcclay mcclayranga30.04.2013 14:59

Konkretnej prognozy to ja tu nie widzę... Szczegółowa i zaktualizowana prognoza niebawem na stronie ;)

00

nie jestem meteorologiem ~nie jestem meteorologiem (Gość)30.04.2013 16:15

Cytuję:
- Temperatury w ciągu dnia będą się wahały w okolicach 16 – 18 st. Celsjusza. Okresami będzie padał przelotny deszcz - mówi Małgorzata Tomczuk, synoptyk z Centrum Nadzoru Operacyjnego Instytutu Meteorologii i Gospodarki Wodnej. - Dokładnie spodziewamy się przelotnych opadów deszczu we wtorek. W środę powinno być już zdecydowanie mniej opadów, ale nie da się ich wykluczyć na sto procent. Temperatura w dzień dosyć niska – ok. 16 stopni. Czwartek zapowiada się dosyć pogodny, ale temperatura też niezbyt wysoka – ok. 18 stopni. W piątek natomiast prognozowane są przelotne opady deszczu i burze.

I jak tu wierzyć dziennikarzom telewizyjnym którzy kilka dni temu zapowiadali, że we wtorek i środę w południowej Polsce wystąpią temperatury do 31 stopni C, a w centrum kraju 27 stopni C. Po co oni w ogóle tam siedzą i za co biorą tak duże wynagrodzenie z abonamentu RTV? Pogonić towarzystwo do konkretnej roboty odpowiedniej do ich wiedzy.

00

YARO ~YARO (Gość)30.04.2013 21:51

"nie-jestem-meteorologiem-" napisał(a):
I jak tu wierzyć dziennikarzom telewizyjnym

ja wierzę tylko panu Zdzisławowi Cyganiakowi

00

martens ~martens (Gość)01.05.2013 05:28

Kret z TVP zapowiedział upały i sp....lił z Tadlą do Grecji,hahahahahaha.

00

ilidan ilidanranga01.05.2013 07:29

Zalewski mial trafne prognozy juz ie ma takich pogodynek

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)01.05.2013 22:05

"YARO" napisał(a):
ja wierzę tylko panu Zdzisławowi Cyganiakowi

"martens" napisał(a):
Kret z TVP zapowiedział upały i sp....lił z Tadlą do Grecji,hahahahahaha.

A ja jako obserwator-amator stwierdzam autorytatywnie, że jutro będą upały, a pojutrze utorby :)

00

GOŚĆ ~GOŚĆ (Gość)02.05.2013 08:52

a gdzie pogoda z tytułu, czyli na... weekend? Bo mnie się na piątku skończył atykuł, może coś mi się nie wyświetliło??

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat