Otóż mamy w końcu oblicze miasta. Prezydent po prawie 4kadencjach przyznał się że nie ma wizji rozwoju miasta. Plus jest taki, że odważył się ustami urzędników zapytać mieszkańców o opinie. Coś nie prawdopodobnie. Czas na zmianę władzy w tym mieście.
Wypełniłem ankiete. Na większość udzieliłem odpowiedzi ,,Bardzo słabo" czy cos w tym stylu
A gdzie przez te lata był p. Prezydent ??? Czemu nie wyszedł do mieszkańców ?? Czemu sam nie przeszedł się po małych piotrkowskich firmach i nie spytał - jaki macie pomysł na rozwój miasta ??
Dziś -marazm, miernota, brak perspektyw jakiegokolwiek rozwoju. Jak mieszkańcy głosowali, tak mają.
Przecież jest Biuro Planowania Rozwoju Miasta - czy ludzie tam pracujący nie są w stanie określić odpowiednich kierunków rozwoju? Wiadomo, że najważniejsza jest budowa drogi S12; strefa inwestycyjna z inwestorami z prawdziwego zdarzenia tak, żeby ludzie mieli gdzie pracować nie za minimum. Jak będzie praca to ludzie nie będą musli wyjeżdżać z Piotrkowa i miasto będzie się rozwijać...
Po pomysły to tylko do pana prezydenta- wymyślił mediatękę i proszę jak się przydaje ...
".. może wyburzyć zamek i tam postawić...?"
Miasto, w którym znalazło się 7 mieszkańców popierających pomysł gosc22, niewątpliwie ma szansę na szybki rozwój.
To miasto uratuje jedynie zmiana kadr w UM. Trzeba ten budynek mocno przewietrzyć czego nie robiono od wielu lat.Tylko nowa krew i nowe spojrzenie.
Pierwszy pomysł jaki mi przyszedł do głowy to pozbyć się tego wstrętnego zadaszenia nad wejściem do urzędu - wiem , że panu prezydentowi się bardzo podoba jednak nie wygląda to najlepiej, tak samo jak podłoga w wejściu do UM
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!