Już się taki jeden podzielił chlebem,to musiał piekarnie zamknąć,tak go państwo zniszczyło.
Podzieliła bym się ale ta pani co wieszala bombki to by mnie podsumowała daniami na drzewach a mam naprawdę pyszne Dania ale przez taką kobietę mam dosyć współczucia biednych ludzi to jest pyra
Czemu biedni głodni ludzie muszą cierpieć przez taką pyze mamy jej już dosyć w naszym cudownym mieście zakluca spokój cierpią biedni głodni
Cwaniaku!
To był cwaniak, który sprzedawał pieczywo poza ewidencją a tym samym oszukiwał Skarb
Państwa na należnym podatku VAT. A sprawni umysłowo inaczej dziennikarze, i nie tylko dziennikarze, uwierzyli w jego dobroczynność.
Czemu przez Pingotowa cierpiec maja inni? Jesli bys chciala czy chcial bys sie podzielic zrobila bys to a nie jakas bez Duran wymowka. Lepiej do kosza wywalic?
Z przyjemnością wkleję cytat z tekstu, którego część opublikował ~qwert
"Ot, i cała historia. Sprytny piekarz zrobił koncertowo w konia dziennikarzy największych stacji telewizyjnych, rozgłośni radiowych i gazet, posłów, którzy stanęli w jego obronie, oraz obywateli IV RP, którzy przez wiele miesięcy emocjonowali się jego krzywdą."
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!