ciekawe czy znowu RiG zmieni zdanie na sesji nadzwyczajnej.Pan prezydent to hipokryta. wypowiada umowe mzgk bo chieli wprowadzic podwyzki a sam robi to samo.
Uwaga!!!Nie chorować w czwartek!!Tylu lekarzy w tej Radzie Miasta/zamiast ekonomistów!!!/ że i pana dyr.Szpitala w pracy nie będzie/czyżby na Rakowskiej było tak świetnie?/,jak i paru innych.Proponuje chorować od następnego poniedziałku,bo znowu piątek to zły początek,a i w szpitalu żadnych konkretnych badań nie zrobią,bo i po co...się śpieszyć?!!Ogólne podsumowanie----panowie lekarze/nie doktorzy,bo na doktora to i doktorat trzeba mieć/,...zajmijcie się swoją pracą,,,,..tak będzie,dla wszyskich,lepiej!Dla Miasta,dla pacjętów i dla mojego lepszego poczucia psychicznego,że każdy bierze pieniądze za to na czym się zna.
RIG to jak PSL w rządzie- 5% poparcia w wyborach a od 3 lat połowa kluczowych stanowisk w państwie należy właśnie do nich.Odnośnie lekarzy poprzedni komentarz jest wyjątkowo trafny,w przypadku Przewodniczącego RM,coraz rzadziej widoczny w szpitalu,niezliczone interesy,niech opatrzność broni polaków przed takim wizerunkiem lekarza.
Dokadnie jak piszesz. Jeszcze nie tak dawno propoganda płynąca z Urzędu oznajmiała nam jak to nasz pobożny prezydent dba o swoje owieczki (piotrkowian) i nie pozwala szatanowi (MZGK) wprowadzić podwyżek. A teraz powołuje spółkę (bo przed wyborami trzeba obsadzić kolesi na stołkach) i jeszcze dobrze nie powstała a już z ambony pobożny wali kazanie pt. podwyżki parafianie... możecie nie mieć co do garnka włożyć ale mi przynieść musicie bowiem moja rodzina jest bardzo liczna i trzeba ją utrzymać.
Nie czapkujmy tym pseudo panom!!!!!! Wiem,starsze pokolenie będzie mieć z tym problemy.Ale...młodzi?! ...do dzieła!!
To u nas radni już zaczęli kampanię wyborczą?? Doprawdy, nazwiska naszych radnych przejdą do historii kraju, że dla obrony stołków poświęcili rozwój swojego miasta.
Naucz się pisać a dopiero się wypowiadaj. Od razu widać na jakim poziomie zakończyłeś edukację i w jakiej szkole.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!