Jak się nie wstydzi Pan Prezydent Piotrkowa, w czasie kiedy kraj boryka się z trudnościami ekonomicznymi wywołanych przez pandemię windować sobie pensje z naszych podatków. Ludzie prowadzący biznes i ich pracownicy odnotowują ciagle spadek dochodów. Wszystko drożeje, śmieci to już poważny wydatek dla rodzin. Przy jego pensji te 35 zł może płacić za 1 osobę, my zarabiamy 6-krotnie mniej od niego. Wstyd i hańba dla takich władz.
od 1 marca butelki będą wypełniane żółtawą cieczą pochodzenia ludzkiego, muszę zaoszczędzić na wodzie w toalecie by mieć na śmieci, proste
Władze miasta i miasteczek i gmin siedzą w kieszeniach firm śmieciowych bo jaki to przetarg jak jedna firma dyktuje ceny tak jest w całym powiecie dlatego trzeba za granicą dorabiać by przeżyć.
Po co mieć dzieci by płacić haracz ?
W tym kraju już się nie da normalnie żyć ledwie nowy ład maił wejść i niestety to już będzie koniec Polski i UE a tego zachodni politycy nie przewidzieli.
Stawka za śmieci nie powinna być wyższa jak 15 zł władza lepiej dba o obcych jak o Polaka gdzie Ukrainiec ma więcej o 3 zł na godzinę od Polaka to kpina ze społeczeństwa
Ja już nie wiem co się w tym mieście wyprawia. PANIE PREZYDENCIE wszystko wymyka Ci się z rąk. Nawet w morp kierownikiem kadr zostaje sekretarka. Same wtopy.
Szanowny pan prezydent zarabiając blisko 20tyś zł może nawet płacić 100zł od osoby, mnie już na taką stawkę nie stać. Z czego mam zrezygnować, z angielskiego dla dziecka, czy z dentysty? Jesteście bez sumienia włodarze miasta!!!!!
Może urzędnicy, którzy są sowicie wynagradzani za nasze pieniądze , odszukali osoby niepłacące za śmieci. W innych miastach jest taniej, bo potrafią odszukiwać oszustów śmieciowych. Najprościej to przenieść koszty na tych co uczciwie płacą i być zadowolonym.
Doją nas za to ze im segregujemy, odzyskuja i licza kase a nam podwyzszaja. Hanba młynie piotrkowski dziadu
Pan chojniak powinien pójść na emeryture. Czas powiedzieć: mamy dość!!!!
Takiej nędzy jeszcze w Polsce nie było. Wystarczyło 7 lat rządów pis i suto opłacany pisowski buc jako prezes NBP.
jeszcze tylko zrealizują /ekolgiczną/ gazową ciepłownie i mieszkańcy poznają co to bieda , a władza -tradycyjnie da sobie podwyżki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!