byłem, widziałem słyszałem i w związku z tym gratuluję podwójnemu laureatowi oraz organizatorom a "słońce piotrkowa" zachęcam do aktywnego udziału w kolejnych edycjach plebiscytu, tym bardziej, że padła zapowiedż jego wzbogacenia !!!
Komendancie policji Olejnik.
Weź się pan za robotę, jaką statutowo społeczeństwu panu zadało, za co pan pobiera pensję.
Bo jak na razie, to tylko pan biega z jednej imprezy na drugą, gdzie jeść dają za darmo.
Brawo Kamil i trener Wściubiak! Pozdrawiam i życzę wielu kolejnych sukcesów!
Ewo a kogo sie tutaj spodziewalas !! tutaj sa tylko lokalne "gwiazdy"
Czy byli "Trzej piotrkowscy Królowie" - Pobożny, Kacperek i Doradca? Przecież oni też mają, jakby nie było, wpływ na piotrkowski sport.
mozna sprawdzic w google ;) z tego co mi wiadomo to zapasnik walczacy w AKS
Edgar Melkumov - kto to taki w ogole? Przesada i to ostro. "sportowcy..."
JAK TO MOWIA W MOIM FACHU fotoreportera Ryje poszly na kotleta po to zeby sie nażreć a ze sportem tyle maja wspolnego co w TV zobacza. W Warszawie do p.Radziszewskiej zaden dziennikarz nawet nie podchodzi a w Piotrkowie na wielka gwiazde sie kreuje hihihihi ......
Piotrkowianie co wy macie z tej waszej POseł Radziszewskiej ? Chyba tylko wstyd z tego ze nic dla miasta nie robi.
Zycze mądrych wyborów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!