Ciekawe czy będzie artykuł o Robercie k. Właśnie jest na dobrej drodze do prawdziwego MŚ w Dublinie trzymamy kciuki a ściema to ściema
REDAKTORZY EPIOTRKOW TO LUDZIE Z PRZYPADKU NIE ZNAJĄCY SIĘ NA DZIENNIKARSTWIE MIESZKAJĄCY W WIĘKSZOŚCI POZA PIOTRKOWEM TRYB.!!!
czołowym organizatorerm zawodów jest WAKO, ISKA. a reszta to takie podwórkowe.
Ja już nie rozumiem? To komu wy tak cisniecie i dlaczego? Trenerowi? Dzieciakom? Druzynie? Dziewczynie? Klubowi? Zawody? Walka? Sam nic nie rozumiem juz z tych wszystkich komentarzy. Moze ktos mi jasnie wytłumaczy bo nie jestem w temacie.
Czy ktoś zna lub słyszał aby jakiś klub (nie reprezentacja Polski) zdobyła tyle medali na Mistrzostwach Świata? Pozdrawiam wszystkich sportowców
A ile medali zdobyli inni zawodnicy z Polski? jak jeden klub z Piotrkowa zdobył siedem medali "Mistrzostw Świata" ???
zapraszam tych kozakow do vabanku to powiedziec prosto w oczy pseudo lks wymoczki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!