że aż się roztrzaskała. Kierowca polo chyba już zrozumiał, dlaczego warto zapinać pasy bezpieczeństwa.
Do wiadomości wszystkich. Pani z corsy wyjechała nie zachowując ostrożności Panu z vw,a ten nie chcąc w nią uderzyć,skręcił i uderzył w słup. Takie są fakty i potwierdziła to policja na miejscu!
Z relacji świadków to kobieta jadąca corsą wymusiła,do tego z tyłu wiozła dzieciaki,a dziadek chciał uniknąć z nią zderzenia odbił w prawo i wylądował na słupie.Dla mnie to bohater...
Piotrkowskie ulice to horror w minionym tyg. na rondzie turbinowym klaksonem dyscyplinowałem kilkukrotnie szaleńców płci obojga bezczelnie próbujących spotkać się sam na sam ze zderzakiem mojego auta . W EP jednak na miano najgorszych kierujących pojazdami samochodowymi zasłużyły sobie bezapelacyjnie kobiety i to nie koniecznie blondynki , czasami odnoszę wrażenie że dokumenty prawa jazdy znalazły w paczce z chipsami .
To chyba jakaś młoda babcia była i chciała się koniecznie z kimś stuknąć.
Bogu ducha winny kierowca w szpital uz urazem głowy przez kobietę, która nie zachowała ostrożności....... brak słów.
EPI to Ep tamto, a prawda jest taka, że wszyscy jeździcie tak samo :D
Kierowca polo ominął babke i przydzwonił w słup,wybrap mniejsze zło bo podobno kobieta wiozła dzieci
Facet jadący vw to bohater.Zaryzykował życiem,żeby nie dopuścić do zderzenia z corsą.Pełny szacun dla dziadka...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!