ja zawsze kupuje podróbki bo innych nie mają np adidasa nike czy remboka w Psikusie bo tam wszystkie laczki produkowane są w chinach wietnamie czy innym azjatyckim śmiesznym kraju....
brawo dla policji, a czy wiecie że wielu włascicieli sklepików używanych zaopratruje się od własnie takich ludzi. wiem bo sam raz sprzedano mi podróbkę w sklepie to już było jakiś czas temu a potem okazało się że handluje podróbami.
Do chemika. A Ty pewnie mieszkasz w Piotrkowie na dzielnicy Hamburg(chamów i burkow)zaraz za Fokusem.Mam Epi i mam gdzieś takich pseudo miastowych jak Ty.M mieszkałem na dzielnicy większej od Piotrkowa i co mam powiedzieć że Piotrków to wieś.
Odwieczne dogryzanie epi czy ep.. Często (nie wszyscy zaznaczam)ep chca czuć sie lepsi bo z miasta gnieżdżą sie w m2 marząc o domkach z ogródkiem jakie często maja epi wiec trzeba czymś przysrac z zawiści. Bylam ep jestem epi i nie zamienilabym sie nawet na warszawke. Kompleksów brak czego wszystkim życzę
Łukaszek, a czego można spodziewać się po EPIku dilującym pod sklepem? Na oryginały nie stać, a po EPIcentrum (Galeria FOCUS) w niedzielę spaceruje się w prawie oryginalnych dresach adddidasa..... Co za szyk..... :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!