Najlepsze jest to, że towar "markowy" często wychodzi z tej samej fabryki, co podróbki albo ten zwykły bez znaczka. Tyle, że za naszycie znaczka placu się kilka razy więcej. Jakość ta sama. Kiedyś kupiłem eleganckie buty ze znanej sieci. Zapłaciłem 3x więcej niż podobne na targu. Żywotność porównywalna. Po roku normalnego użytkowania wygladaly naprawdę słabo...
Pani po prostu pilnowała stoiska pani ,która ją o to poprosiła i po sprawie.
Ja znam funkcjonariuszy co palą papierosy bez Polskich znaków akcyzy i kupują bimber.Taki kraj tu się egzekwuje ,a samemu z tego korzysta śmieszne i żałosne.Nic dziwnego ,że mają z nas ubaw w Europie.
Też mi przestępstwo. Nikt nikomu nie każe tego kupować, człowiek ma swój rozum. A policja lepiej niech łapie przestępców...
Niska jakość ubrań heheh a w tych Kauflandach czy biedronka niby też nike adidas a jakoś gorsza niż z targu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!