Ale mi wielkie odkrycie.w Turcji całe targowiska pelne takiego towaru.dajcie ludziach handlować żyć bo tylko podatki dowalacie...
A mnie to jakoś nie przeszkadza, bo jest bez ZUS-u, i podatku, a zatem dużo taniej!?
Zastanawiam się czy ci co te podróbki na targowisku kupują to są świadomi, że to podróbki czy nie?
Będę chciała to będę sobie podrabiała kogo chcę. Czy jak jakaś inna kobieta ma fryzurę to ja już nie mogę jej mieć?
A ta firma kontrolująca - korporacyjna, to 'łobuzów' z przekrętów rządowych paluszkiem nie tknie, a tam na miliardy, a pietruszkowych ganiają, jak mają chętnych do kupienia, to co komu do domu? "Dohtory' tylko chodzą w oryginałach, bo ich utrzymują ci co ich stać na jedynie podróbki.
Bardzo dobrze, a najlepiej Wolke Kosowską zlikwidować,dość szarej strefy i szmat podrabianych !!!
Szczerze kupuje oryginały i podbróbki,Np nike małe logo za 120zl trzy razy założone i po koszulce.Niestety made in vietnam czy sri lanka a koszuka podbroba za 25 zl nadal sie trzyma
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!