Nie pomogę, bo ja zrobiłbym to lepiej. Ja wszystko robię lepiej, tylko mnie się nie chce, bo wolę pisać komentarze.
Nie ma Piotrkowskich Rycerzy bo zostali oszukani przez T. Mankiewicza. Nie ma atrakcji. Impreza widmo.
Szkoda ze organizatorzy tej imprezy kosztem zwierząt robią sobie polityczna kampanię.
Panie Bolo nie pisz Pan bzdur nikt nikogo nie oszukał Piotrkowscy Rycerze byli do godz 15:00 pozdrawiam
Panie Mankiewicz. Prosze o wprowadzać ludzi w błąd. Zgodnie z tym co jest napisane Rycerze mieli być i w sobotę i w niedziele od 10 do 18. W sobotę byli do 15. A dlaczego tylko do 15. I dlaczego nie będzie ich w niedziele mimo że powinni być. Czyżby Pan Jacek Świstak też powiedział dość pana przekretom.
Nie pomogę zwierzakom tylko biednym dzieciakom mam w bloku zwierzaka rozwailera chodzi bez kagańca i na to nie ma mocnych boję się nieraz z dzieckiem iść na spacer
dzieciakom dam chorym ludziom ta samo psiakom też ale kocurom nigdy w życiu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!