jeśli ktoś zna rodzinę Pana z Fiata proszę o kontakt mam do przekazania informacje
anna.255@wp.pl
gdyby było tam rondo to nie doszło by do tego wypadku .Rondo jest tam bardzo potrzebne!!!
Zachodnie samochody wystarczy delikatne pukniecie i połowy samochodu nie ma ,to atrapy samochodów po to by klijent nowy kupil ,dlatego ja takich bubli nie kupóje i nie mam zamiaru
wracając z pracy ok 24 widziałem kolejną kolizje na skrzyżowaniu Słowackiego i Armii krajowej
To bylo przed 14 a nie o 15... Piotrków jak zawsze zacofany.. Ehhhh
dziwne że wypadek zdarzył się tam dopiero teraz. nikt z jadących przez to skrzyżowanie Dmowskiego nie przestrzega ograniczeń prędkości ani podwójnej ciągłej, ani nie zwalnia przed znajdującymi się tam przejściem dla pieszych i skrzyżowaniem. to cud że w wypadku nie brała udział rozpędzona 40 tonowa ciężarówka jakich tam pełno. cysterny, betoniarki i wielkogabarytowe transporty z Piomy rozpędzone do 80 km/h.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!