podniesienie stawek związane jest z inflacją. Ale to nie ludzie tworzą inflacje to rząd ją tworzy wydając bez opamiętania więcej niż ma . I to my musimy pokrywać z naszych podatków rozdawnictwo rządzących . Wiem że teraz zacznie się nagonka na mnie przez beneficjentów wszystkich + i socjalów . Ale taka jest prawda nieuzasadnione rozdawnictwo i rozrost administracji państwowej tworzy INFLACJE.
Zaczyna się a to dopiero początek. Ja bym zaczął od zwolnienia połowy urzędników od gmin po sam rząd
cyt.…."ale decyzję w tej sprawie muszą najpierw zaakceptować radni" Trzeba było napisać "przyklepią". Bo pewnie nieformalnie /w zaciszu gabinetu/ już z a a k c e p t o w a l i.
Zamiast ściągnąć przedsiębiorców do Piotrkowa łatwiej podnieść podatki. Jak widać niewiele robi władza piotrkowska.
Nie ma z czego mediateki spłacać. Ale ciemnogród przy urnach wiedział co robi
Zaczyna się karuzela inflacyjna, ciekawe, czy zatrzymamy się na milionach, czy na miliardach.
Hahahahaha bardzo dobrze. Brawo Panie Prezydencie:) tylko mam taką małą uwagę, 1,8% to jest mało, lepiej było by podnieść o 10% wtedy budżet ładnie się zapnie:)
Teraz przekonamy się kogo wybraliśmy na Radnych ? ? czy zasłużyli na pokładane w nich zaufanie? ?
Można przypuszczać, że dla Radnych liczy się tylko comiesięczna dieta i przelewy na rachunek banku i przytulenie minimum 2 tysięcy zł. netto .......... zobaczymy jakich mamy radnych bezradnych ! ! może będzie transmisja z posiedzenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!