Mnie zastanawia jeszcze jedną rzecz-dlaczego dotychczas dyrekcja szkoly nic z tym problemem nie robiła.....
Wszystkim komentującym chcę przypomnieć, że zarówno po jednej jak i drugiej stronie obowiązuje znak B36 właśnie dla bezpieczeństwa dzieci. Skoro zdaliscie na prawo jazdy to chyba przepisy znacie i nie zobowiązuje to do ich łamania. A zatrzymać można się 50 metrów wcześniej i z tego powodu nikomu nie ubędzie.
Wysoka powinna być jedno kierunkowa i problem z głowy ale niestety jeden radny nie chce do tego dopuścić!!!!!!
Problem w tym, że to nie będzie "pocałuj i jedź" tylko "odprowadź, pocałuj i jedź". Dodatkowo jak tam będzie w sposób ciągły stał autobus (zgodnie z tym co napisane w artykule) to zajmie on 2-3 miejsca.
Dosyć mam tej ulicy. Wąsko, duży ruch, parkowanie. Zrobić Wysoką jednokierunkową!
Wysoka to najgorsza ulicą w mieście do przejechania że względu na sznur aut zaparkowanych i nic nie pomagają znaki lustra które notorycznie ktoś przekręca. Należy zrobić z tym porządek
Nie , nie uważam by tak krótki kawałek drogi by utrudnić miał życie gdyby był 1 kierunkowy , wręcz przeciwnie bo w tym momencie prawie nie da się przejechać a tak każdy by jechał kawałek dalej a mimo to zaoszczędził by czas , takie Sienkiewicza , dąbrowskiego są 1 kierunkowe i nikomu nic to nie utrudnia
Powinni faktycznie zrobić 1 kierunkowa, wszystkim by to ułatwiło życie, wjazd od ronda przy łódzkiej i mieszkańcy jak i uczniowie z rodzicami zapomnieli by o korkach , ew władze powinny zadbać o parkingi w tamtej okolicy i problem by zniknął a ulica stała by się przejezdna ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!