taak? pierwsze słyszę, śledząc media, a szczególnie internet stwierdzam ze jesteśmy w 99% ateistycznym liberalnym bydłem a nie krajem Katolickim bo nawet w krajach panmuzułmańskich a i mega nowoczesnych POstepowych krajach zachodu takich jak Holandia np nie ma takiego codziennego ataku na KK jak w POstepowej POlsce!
A ŻEBYŚ wiedział to po 1 jestem ojcem i mężem i co mi przyjdzie z tego ze zareaguje i dostane kose pod zebra od jakiegos lumpa i umre i co z moja rodzina? kto sie nimi zaopiekuje? a po 2 nie zareaguje bo panstwo POlskie chroni takich lumpów jak on jakbym zareagował czyli co ? uderzył go czy jakoś przytrzymał to taki lump oskarżyłby mnie i to ja bym i siedział na 99% w areszcie i miał sprawy z nasza wspaniałą prokuratura i sadami, wiem coś o tym bo kiedyś własnie komos "pomogłem" dziękuje nigdy więcej!
Luzik mam cynk, że na twoim tropie już jest hiszpańska inkwizycja...Noś cały czas przy sobie krucyfiks...
Niestety, ale taka jest prawda. Przestępcy mają większe prawa od nas, nie możemy się nawet bronić! To normalne, że każdy chce pomóc, ale w świetle naszego chorego prawa, za każde podniesienie ręki dostaniemy karę
A kto z was "odważniaki" by zareagował? Żeby później wylądować w więzieniu za zrobienie krzywdy bandziorowi? Bo tak w tym patologicznym państwie traktuje się człowieka uczciwego. Tak społeczeństwo "wychowuje" wymiar niesprawiedliwości. Patologia!!!!!
Mam nadzieję, ze ten skur... dostanie najwyższą karę! Jeśli zaś chodzi o pomoc,to wystarczyło chociaż zadzwonić na policję. Lepsze to niż nic.
Nie wiem jak mozna nie zareagowac widzac cos takiego,ja zawsze sie wtrącam jak widze gdy ktos kogos bije
Dziwię się takim komentarzom. Takie "osobniki" są tak pewne siebie właśnie dlatego, bo nikt nie reaguje. A żebyś wiedział, że reagowałem w takim przypadku. Tak samo jak pomogłem osobie, która upadła na ulicy, a ludzie przechodzili obok...W 9 na 10 przypadków wystarczy się odezwać czy krzyknąć i taki "bohater" ucieka gdzie pieprz rośnie..Kto Ci każe się z nim bić? Poza tym Piotrków, Tomaszów czy Bełchatów to nie np. Kraków gdzie biegają z maczetami..Ludzie, TRZEBA sobie pomagać. I akurat widzę jak w takiej sytuacji myślisz o swojej rodzinie..hehe. Myślisz TYLKO O SOBIE..Specjalnie nie "tykam" wymiaru sprawiedliwości, bo to temat na inną dyskusję..Pozdrawiam
Poj***ny kraj żeby staruszkowi nie pomuc ja reaguje na takie rzeczy.I zawsze pomagałem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!