metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
timig ~timig (Gość)05.06.2014 11:46

chciałem coś napisać na temat zajścia: Tomaszów, alkohol, patologia i wyrwaniu nóg z d... napastnikowi itp... lecz szok w jakim jestem po przeczytaniu powyższego tekstu nie pozwala mi zebrać myśli.

120

jaro ~jaro (Gość)05.06.2014 11:52

A może byśmy tak najmilszy wpadli na dzień do Tomaszowa.

40

kolo ~kolo (Gość)05.06.2014 12:11

zbieram podpisy w celu złożenia oficjalnej petycji do Prezydenta Świata, żeby dołączyć Tomaszów do elitarnego grona megamiast i rozszerzyć listę M-2 do M-3, obok Radomia i Sosnowca.

110

alf ~alf (Gość)05.06.2014 12:23

ehhh szkoda, że nie ma Milicji już na dołku by mu zrobili wykład z prawa i kultury.
Tak gnoja nie można dotknąć.
Liczę jednak, że panowie Policjanci szepną słówko tam i ówdzie może jakiś gość wytłumaczy jaśniej temu gnojkowi co i jak.

110

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)05.06.2014 12:27

Ten 24 letni chuligan na pewno nie dożyje wieku pokrzywdzonego. W Tomaszowie jest chyba najwięcej chuliganów, alkoholików i złodziei. Policja powinna zająć się patrolowaniem ulic i w dzień i w nocy wywiadowcami w cywilu. Od czego jest prezydent Tomaszowa i rada miejska? Czy tylko przed wyborami obiecują? Nie wybierać więcej tych samych kandydatów na prezydenta i radnych jeżeli nie potrafią zapewnić minimum bezpieczeństwa mieszkańcom. Legitymować osoby w stanie wskazującym i na dołek. Szkoda, że minęły te czasy kiedy milicja miała prawo spałować takich łobuzów. Teraz to się poskarżą i policjant straci pracę albo ochotę do pracy w policji.

120

sd ~sd (Gość)05.06.2014 12:44

kopała staruszka i patologia patrzyła na to! Skandal

40

Adamo ~Adamo (Gość)05.06.2014 12:57

Tomaszów to miasto biedy, lumpów i patologii! Niestety to miasto się stacza, a inne miasta w okolicy rozkwitają! Wstyd dla ludzi że nie reagują. Znieczulica straszna!

91

ania127843 ~ania127843 (Gość)05.06.2014 13:44

....a ludzie zamiast pomóc to się gapią:(znieczulica ludzka

61

VIP VIPranga05.06.2014 13:48

"Bohater"...ech szkoda słów na zachowanie takich ludzi. A z taką znieczulicą dawno się nie spotkałem.Jak można nie pomóc w takiej sytuacji? Bo co? Też możemy oberwać? Tylko, że potem jak sami będziemy potrzebować pomocy, to obok nas też przejdą beznamiętnie..

61

luzik luzikranga05.06.2014 14:23

A wkoło stali sami katolicy - bo przecież Polska to taki bardzo katolicki kraj ...

612

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat