chciałem coś napisać na temat zajścia: Tomaszów, alkohol, patologia i wyrwaniu nóg z d... napastnikowi itp... lecz szok w jakim jestem po przeczytaniu powyższego tekstu nie pozwala mi zebrać myśli.
zbieram podpisy w celu złożenia oficjalnej petycji do Prezydenta Świata, żeby dołączyć Tomaszów do elitarnego grona megamiast i rozszerzyć listę M-2 do M-3, obok Radomia i Sosnowca.
ehhh szkoda, że nie ma Milicji już na dołku by mu zrobili wykład z prawa i kultury.
Tak gnoja nie można dotknąć.
Liczę jednak, że panowie Policjanci szepną słówko tam i ówdzie może jakiś gość wytłumaczy jaśniej temu gnojkowi co i jak.
Ten 24 letni chuligan na pewno nie dożyje wieku pokrzywdzonego. W Tomaszowie jest chyba najwięcej chuliganów, alkoholików i złodziei. Policja powinna zająć się patrolowaniem ulic i w dzień i w nocy wywiadowcami w cywilu. Od czego jest prezydent Tomaszowa i rada miejska? Czy tylko przed wyborami obiecują? Nie wybierać więcej tych samych kandydatów na prezydenta i radnych jeżeli nie potrafią zapewnić minimum bezpieczeństwa mieszkańcom. Legitymować osoby w stanie wskazującym i na dołek. Szkoda, że minęły te czasy kiedy milicja miała prawo spałować takich łobuzów. Teraz to się poskarżą i policjant straci pracę albo ochotę do pracy w policji.
Tomaszów to miasto biedy, lumpów i patologii! Niestety to miasto się stacza, a inne miasta w okolicy rozkwitają! Wstyd dla ludzi że nie reagują. Znieczulica straszna!
"Bohater"...ech szkoda słów na zachowanie takich ludzi. A z taką znieczulicą dawno się nie spotkałem.Jak można nie pomóc w takiej sytuacji? Bo co? Też możemy oberwać? Tylko, że potem jak sami będziemy potrzebować pomocy, to obok nas też przejdą beznamiętnie..
A wkoło stali sami katolicy - bo przecież Polska to taki bardzo katolicki kraj ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!