Najpierw bandziory zrobili straszną krzywdę swojej znajomej ,później ją zastraszyli i biedaczka bała się zeznawać.Bardzo dobrze ,że złożyła zawiadomienie.Koniec bezkarności dla zwyrodniałej patologii.Teraz cała szóstka siedzi-prędko nie wyjdą.Pomału wychodzą na światło dzienne inne grzechy tych bandytów.
Ciekawi mnie jedna rzecz, czy ta zatrzymana kobieta po 50 tce, to ta o której myślę ???? Kiedys miałam "zaszczyt" przez krótki czas mieszkać w okolicy , stad moje pytanie.
Nareszcie trafiła kosa na kamień ta patologie to powinni już bardzo dawno pozamykać , jadna chandluje woda , kolejna czworo dzieci których wychować nie potrafi meliniara ! I wy je jeszcze nazywacie per Pani ? Halooo Piotrków zanim coś napiszecie to się zastanówcie ! Trochę patoli mniej w tym mieście
Oj tyle hałasu o nic. Balanga jak balanga. Może trochę ostrzejsza i tyle.
Pili, bawili się, było wesoło, a teraz ta pani może trochę koloryzuje?
Poszkodowana też nie jest bez winy ,jak można iść na melinę nie znając do końca towarzystwa ,dobrze że tylko tak się to skończyło , ale co zrobić, jak wilka ciągnie do lasu. Wyrazy współczucia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!