Ja powiem tylko tyle. 2 z tych chłopaków powinno już dawno siedzieć a reszta powinna dostać łagodną karę bo to gówniarze są i mam nadzieje że ta sprawa ich czegoś nauczy ;)
...widziałam cale to zdarzenie!!!!
to było straszne nie mogłam spać ponieważ było głośno ,wiec razem z Sąsiadka wyszłyśmy na dwór .......zrzucali się cegłami itp..itd...jeden to nawet tira gonił ...ale jajca!!
znam tego 15-latka i 16....i widziałam to zdarzenie i oni się nie bili tylko ich oddzielali no tyle ze byli pijani..!
Obywatelki i obywatele wielki jest ciężar odpowiedzialności jak spada na mnie w tym dramatycznym momencie Parzniewickiej historii. obowiązkiem moim jest wziąść ta odpowiedzialnosć chodzi o przyszłość Parzniewic i tego murowanego z białej cegły przystanku o które moje pokolenie walczyło na wszystkich fratach z pobliskimi wioskami. Rada wiejska dziś o północy wprowadza na teren parzniewic stan wiejskiego upojenia az do wyjaśnienia sie sprawy. Z tego co mi wiadomo w tym miejscu zdarzenia jest ograniczenie do 30km/h pewnie nadmierna predkość spowodowała oburzenie w śród sprawców zdarzenia. Cztery domy dwie ulice to sa własnie parzniewice naszą siedzibą jest przystanek możesz tu zarobić w trabe ale sie nie dostaniesz...:D
JA TEZ TROSZKĘ ZNAM TA STARA PARZNIEWICKĄ RZECZYWISTOŚĆ I WIEM ŻE TAM ZAWSZE BYŁO NIEBEZPIECZNIE. TRZEBA BYŁO UWAŻAĆ NA CZAPKĘ, ALE WSZYSTKO MA SWOJE GRANICE. MYŚLĘ ŻE TO JUŻ TROSZKĘ PRZEGIĘCIE.
Znam i bywam w Parzniewicach i widuje ten przystanek. Troche przegieli....;/
skoro widziałas to całe zdarzenie to dlaczego nie zareagowałaś . ?! byłas ciekawa tragicznego końca wydarzenia ??
Rozbrajają mnie komentarze typu "ja to wszystko widziałam" , "TROSZKĘ ZNAM TA STARA PARZNIEWICKĄ RZECZYWISTOŚĆ I WIEM ŻE TAM ZAWSZE BYŁO NIEBEZPIECZNIE" , "żaal"
Gówno widzieliście, i bzdury piszecie . . z resztą Parzniewice i niebezpieczeństwo (hahahahah) niezłe ;D
a ci kolesie dostali ju za swoje, są jacy są a wy nie najeżdżajcie juz tak na nich bo to jest karygodne -,-
To tyle ode mnie ;]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!